Новогоднее меню
Новорічне меню в ресторані «Галс»
(Дорослі)
Карнавал із Новорічних закусок:
- Ялинка новорічна.
- Нагетси курячі в жовтому панцирі.
- Язик заливний із хріном на брускеті із чорного хліба.
- Червона риба с/с на крутоні.
- Вітчина з оливкою на шпажці.
- Різносол ароматний святковий.
- Дует із двох рулетів - сирний та м`ясний.
Салати:
- Салат «Традиційний» з оселедцем та овочами, прикрашений зеленню, щоб догодити кабану.
- Салат « Ялинкові шишки» з кальмаром, прикрашений гранатовими зернами з сирно – вершковим соусом.
- Салат « Зимовий поцілунок» з куркою та цитрусовою заправкою.
Гарячі страви:
- Закуска «Романтика» - ніжне філе риби на подушці із овочів.
Основні страви:
- Стегно індички з вишневим соусом.
- Полента з пармезаном.
Десерт:
- Мандариновий рай.
- Новорічні смаколики.
Напої:
- Узвар.
- Вода мінеральна.
- Пляшка горілки або Шампанського на дві персони.