а

Новогоднее меню

 

Новорічне меню в ресторані «Галс»

 (Дорослі)

 

Карнавал із Новорічних закусок:

  • Ялинка новорічна.
  • Нагетси курячі в жовтому панцирі.
  • Язик заливний із хріном на  брускеті  із чорного хліба.
  • Червона риба с/с на крутоні.
  •  Вітчина з оливкою на шпажці.
  • Різносол ароматний святковий.
  •  Дует із двох  рулетів - сирний та  м`ясний.

 

Салати:                        

  • Салат «Традиційний» з оселедцем та овочами, прикрашений зеленню, щоб догодити кабану.
  • Салат « Ялинкові  шишки» з кальмаром, прикрашений гранатовими  зернами з сирно – вершковим соусом.
  • Салат « Зимовий поцілунок» з куркою та цитрусовою заправкою.

 

Гарячі страви:

  • Закуска «Романтика»  - ніжне філе риби на подушці із овочів.

 

Основні страви:

  • Стегно індички  з вишневим соусом.
  • Полента з пармезаном.

 

Десерт:

  • Мандариновий рай.
  • Новорічні смаколики.

 

Напої:   

  • Узвар. 
  • Вода  мінеральна.
  • Пляшка горілки або Шампанського на дві персони.